Kunstgebit

Laat uw kunstgebit vervaardigen door Kunstgebit Zorg: dé expert op het gebied van gebitsprotheses. Dankzij de ruime ervaring van onze specialisten maken we voor u niet alleen een kunstgebit van hoge kwaliteit, ook houden we rekening met de kleur en uw gezichtsvorm. Met een kunstgebit van Kunstgebit Zorg wordt uw lach weer een echt visitekaartje.

  • Gratis en vrijblijvend intakegesprek
  • Deskundige en ervaren tandtechnici
  • Uw kunstgebit eventueel aan huis laten opmeten

Meer informatie nodig over een kunstgebit of onze werkwijze? Maak dan direct een afspraak of neem telefonisch contact op met onze specialisten.

 

Wat is een kunstgebit?

Een kunstgebit is een uitneembare gebitsprothese. De tandheelkunde maakt bij kunstgebitten onderscheid tussen een partiële (gedeeltelijke) en volledige variant. Een kunstgebit wordt gemaakt van hoogwaardige kunststoffen in de kleur van uw tandvlees en heeft slijtvaste tanden van composiet. De gebitsprothese fungeert als vervanging van uw natuurlijke tanden en kiezen, bijvoorbeeld wanneer deze verloren zijn gegaan. Kunstgebit Zorg garandeert u hierbij van het best haalbare resultaat, zodat u weer kunt genieten van en prachtige en natuurlijke glimlach.

De werkwijze van Kunstgebit Zorg

Een kunstgebit vervaardigen is vakwerk bij uitstek. Om ervoor te zorgen dat het behandeltraject prettig verloopt en uw kunstgebit uiteindelijk perfect past, gaan we te werk volgens een duidelijk stappenplan.

1) Het consult

Overweegt u een kunstgebit en wilt u hier meer informatie over? Of wilt u te weten komen of een kunstgebit voor u de juiste oplossing is? We heten u van harte welkom in onze praktijk voor een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens dit kennismakingsgesprek ontmoet u onze specialisten en heeft u volop gelegenheid om al uw wensen met ons te bespreken. We lichten u volledig in wat betreft alle mogelijkheden, behandelprocedures en de te verwachten resultaten.

2) Kunstgebit behandelplan

Na het consult stellen we met u graag een persoonlijk behandelplan op. Het behandelplan is op maat en wordt volledig in samenspraak met u opgesteld. Belangrijke informatie, zoals uw protheseverleden, eventuele medische klachten en persoonlijke wensen nemen we allemaal mee bij het maken van uw kunstgebit behandelplan.

3) Kunstgebit vervaardigen

Nu het behandelplan opgesteld is, gaan we aan de slag met het vervaardigen van uw kunstgebit. Dit proces verloopt in verschillende stappen. Bij het maken van uw kunstgebit komt een hoop kijken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het maken van een nauwkeurige afdruk
  • Het uitzoeken van de perfecte tandvormen en kleuren
  • De beetbepaling
  • Het passen van de preview prothese

Flexibel

Heeft u een van onze specialisten nodig?

Ons team staat voor u klaar, ook als er haast geboden is. Reparaties of aanpassingen voeren we zo snel mogelijk uit, zodat uw gebitsprothese weer als gegoten zit. In overleg wordt u ook ‘s avonds en in het weekend geholpen.