Kieskeurig en zorgvuldig

Uw glimlach bevrijd met een klikgebit

Een prothese die loslaat tijdens het eten en spreken is heel vervelend. U kunt zich hierdoor erg verhinderd voelen, waardoor onbezorgd uit eten gaan en breeduit lachen niet meer iets vanzelfsprekends is. Een klikgebit biedt dan uitkomst. Kunstgebit Zorg is gespecialiseerd in het plaatsen en vervaardigen van gebitsimplantaten voor een perfect passend klikgebit.

Gebitsimplantaten vormen de basis van de perfecte klik

Implantaten zorgen ervoor dat bij een ernstig geslonken kaak de gebitsprothese vast komt te zitten. Dit vastzetten wordt gedaan door twee of meer implantaten (een soort kunstwortels) te plaatsen in de kaak. Hierop wordt het gebit geklikt, en kan ook weer makkelijk uitgenomen worden om schoon te maken. Met een klikgebit kunt u weer gerust eten en praten zonder u zorgen te maken over een loszittend kunstgebit.

Bij Kunstgebit Zorg worden de implantaten in eigen huis vervaardigt en geplaatst. De tandtechnicus, tandprotheticus, tandarts/implantoloog werken samen onder één dak. Dit resulteert in de beste kwaliteit protheses en een snel behandeltraject. U wordt door ons niet doorverwezen naar een andere praktijk. De behandeling vindt bij ons van a tot z plaats. 

Meer over gebitsimplantaten

Een gebitsimplantaat wordt onder plaatselijke verdoving geplaatst. Dit is een kleine ingreep van ongeveer een half uur. Implantaten zijn een soort schroefjes in uw kaak die moeten ingroeien. Het ingroeien van de implantaten duurt vier tot zes weken. Tijdens deze ingroeifase wordt uw gebit aangepast, u heeft uw gebit dus altijd in. Na het ingroeien van de implantaten beginnen we aan de vervaardiging van de nieuwe prothese.

Gebitsimplantaten zijn echter niet voor iedereen geschikt. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden voor een klikgebit. 

Adresgegevens

Adres
Bloemenmarkt 11
6163CE Geleen

Telefoon
046 426 63 31
06 341 451 60

E-mail
info@kunstgebit-zorg.nl

Gratis parkeren
Rolstoel vriendelijk

Openingstijden

Maandag 08:30-17:00
Dinsdag 08:30-17:00
Woensdag 08:30-17:00
Donderdag 08:30-17:00
Vrijdag 08:30-13:00